PVV niet tegen NedCar

De PVV verzet zich tegen verheerlijking van de elektrische auto. Laurence Stassen, lijsttrekker voor de Provinciale Staten in Limburg, reageert met deze opmerking op een GroenLinks-column waar het TechnologieBlog eerder al over berichtte.

Elektrische auto’s zijn bij lange na niet zo schoon als GroenLinks beweert, stelt Stassen.

De politica blikt vooral moeite te hebben met het feit dat de ‘milieuvriendelijke’ voertuigen niet rendabel te produceren zijn en daarom afhankelijk blijven van subsidies. ‘U zult daar zelf geen last van hebben maar de belastingbetaler wel’, sneert ze richting Margriet van Tulder en Frans Benders, de auteurs van de GroenLinks-column,

NedCar

Maar daarmee is de PVV nog niet tegen NedCar, reageert Stassen op geluiden al zou e-rijden de autofabrikant toekomstperspectief bieden. Sterker nog als NedCar in de toekomst in staat blijkt rendabel en winstgevend elektrische voertuigen te produceren dan krijgt de autofabrikant haar zegen.

Tot die tijd verwijst zij het gesubsidieerd produceren van elektrische auto’s, waar GroenLinks voor pleit, als een schijnoplossing voor de NedCar-werknemers en -toeleveranciers naar het rijk der fabelen.

Lees ook:Streetscooter stap dichterbij voor NedCar
Lees ook:NedCar bouwt geen elektrische auto’s
Lees ook:Schiphol tekent met Prins Maurits voor elektrisch rijden
Lees ook:Nedcar antwoordt met Streetscooter
Lees ook:Geen weg terug voor JSF: nu al investeringen in hangars en landingsbanen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.