Categorie: "Trends & Ontwikkeling"

Bedien je buitenverlichting met je smartphone

29802Tuinverlichting is eigenlijk onmisbaar voor de meeste mensen. Allereerst maakt het de tuin er natuurlijk stukken mooier en sfeervoller op, vooral tijdens de zwoele zomeravonden als je lekker lang buiten kunt blijven zitten. Maar dat is niet het enige voordeel van tuinverlichting. Daarnaast is buitenverlichting namelijk ook ideaal in het voorjaar en het najaar. Het komt regelmatig voor dat het weer zo zacht en lekker is dat je ook dan ‘s avonds nog buiten kunt zitten. Grote nadeel is echter dat het meestal best snel donker is. In dat geval is tuinverlichting natuurlijk erg functioneel. Je kunt zo lang als je wilt buiten blijven en met een glaasje wijn genieten van een goed boek.

Kies ook voor Cloud CRM

Want bijdragen van een CRM cloudoplossing voor uw organisatie zijn: efficiënter werken, meer flexibiliteit, kosten- en risicobeheersing, hogere productiviteit en betere databeveiliging.

Aantal (online)uitzendbureaus en uitzendkrachten neemt toe

www-concept-2-1425526-mMet een arbeidsmarkt waarbij er steeds meer vraag is naar uitzendkrachten voor verschillende branches, is er ook een groei te zien in het aantal uitzendbureaus, blijkt uit onderzoek van Randstad. Vooral in de wereld van productie en logistiek is het aantal uitzendkrachten, in vergelijking met 2013, aanzienlijk gestegen. Een goede ontwikkeling, tot het einde van 2012 nam namelijk het aantal uitzendkrachten elk jaar af. Het flexibele, niet alleen voor de werknemers maar ook voor de werkgevers, van een uitzendbureau wordt als heel positief ervaren. Werknemers kunnen zelf hun dagen inplannen of een baan voor korte termijn aannemen en werkgevers kunnen op een snelle en betrouwbare manier opzoek gaan naar tijdelijke of vaste uitzendkrachten.