Categorie: "Duurzame energie"

Technologie achter de Kalkhoff fiets

11177Het Duitse fietsenbedrijf Kalkhoff is een van de meest toonaangevende merken als het gaat om elektrische fietsen. Ook in Nederland rijden steeds meer mensen op een elektrische fiets van dit merk. Vooral de Panasonic en Impuls systemen zijn zeer geschikt voor de Nederlandse fietspaden en fietsbehoeftes, want deze fietsen hebben een gesloten kettingkast en – helemaal volgens wens – onderhoudsvrije remmen. De meest populaire fiets voor de Nederlandse markt is het model Tasman City Rollerbrake. Maar wat drijft deze fiets nu eigenlijk voort?

Er zijn meer technici nodig voor de wereld van morgen

De energieconsumptie neemt de komende vijftig jaar explosief toe. Niet alleen omdat er steeds meer inwoners op de wereld komen, maar ook omdat landen zich steeds verder ontwikkelen op industrieel en technologisch gebied. Een wereld zonder energie is niet meer weg te denken. Stel je voor dat er in jouw stad bijvoorbeeld 24 uur geen elektrische tijd is. bijna onmogelijk om voor te stellen, hè?

Na smart TV nu ook smart verlichting

Verlichting is veranderd. Standaardverlichting is lang niet meer genoeg. Ook led verlichting is na twintig jaar eindelijk met een opmars en innovatie bezig. Led is de verlichting van de toekomst, geloven technologiebedrijven. Bedrijven zetten hier dan ook zwaar op in, niet alleen op kantoor en op straat, maar ook in huis. De toenemende populariteit zorgt voor toenemende ontwikkelingen in de led verlichting.