Een echte uitnodiging maken

Een persoonlijke uitnodiging maken en versturen voor een feestje, opening of een uitje? Gepersonaliseerde aandacht doet meer met de genodigden. Laat daarom een unieke en originele indruk achter en geef jouw gasten het gevoel dat ze echt welkom zijn. Met de online kaarten-editor van het Kaartenhuis kun je in een handomdraai jouw eigen uitnodiging helemaal zelf ontwerpen.

Wil je origineel zijn en indruk maken?

Kies dan voor een echte persoonlijke uitnodiging. Tegenwoordig heb je online de keuze uit vele leuke, unieke en bijzondere uitnodigingen. Wil je er meer aandacht en energie aan schenken? Kies er dan voor om de uitnodiging via de editor van het Kaartenhuis zelf te ontwerpen. Tijdrovend en duur? Helemaal niet, zo heb je op www.kaartenhuis.nl al een eigen uitnodiging ontworpen in drie simpele stappen en dat vanaf € 0,35!

Jouw eigen uitnodiging maken

De website van het Kaartenhuis bevat een editor waarmee je een uitnodiging voor iedere gelegenheid gebruiksvriendelijk naar eigen smaak kunt ontwerpen. Selecteer een frame voor je uitnodiging, upload je één of meerdere foto’s en kun je een leuk effect toevoegen. Natuurlijk is het mogelijk om een persoonlijke beschrijving toe te voegen, zoals een welkomstboodschap of de details van het feest. Uitnodigingen opgemaakt en besteld? Bezorging van de uitnodigingen vindt, mits voor 19.30 uur besteld, de volgende dag al plaats!

Geen speciale software nodig!

Voor het ontwerpen van een uitnodiging kun je heel handig gebruik maken van de website van het Kaartenhuis. Je hebt dan ook geen speciale software nodig om een uitnodiging te maken. Maar voor de optimale gebruikerservaring is het aan te raden om gebruik te maken van één van de volgende browsers (het liefst de laatste versies):

  • Internet Explorer 9/10
  • Mozilla Firefox 21.0
  • Chrome 27.0
  • Safari 6.0

Tip: wil je eerst een foto of illustratie bewerken voordat je ’m gaat gebruiken voor het maken van de uitnodiging? Maak dan bijvoorbeeld gebruik van een (professioneel) grafisch programma. Er zijn online een aantal gratis te downloaden.

Het kaartenhuis –uitnodigingen maken en versturen tegen de goedkoopste prijs van Nederland

Geïnteresseerd in het ontwerpen en versturen van echte uitnodigingen? Op de website van het Kaartenhuis vind je een groot aanbod aan diverse stijlen, kleuren en verschillende achtergronden en vanaf € 0,35 heb je al een originele uitnodiging voor iedere gelegenheid. Probeer het eens uit, klik op de volgende link: uitnodiging maken en ontwerp de kaart helemaal naar eigen wens.