Categorie: "Arbeidsmarkt"

Tence Inzetbureau partner voor flexcollega’s

Het snel kunnen schakelen bij marktontwikkelingen is een van de grootste uitdagingen van dit moment voor bedrijven in technische sectoren. Daarbij is het flexibel inzetten van personeel een voorwaarde geworden om tegen een concurrerende prijs snel mee te gaan bij een veranderende marktvraag.

Het is mede die ontwikkeling die voor Uitzendbureau Tence, nu Tence Inzetbureau, reden is geweest zich te specialiseren in flexcollega’s. ‘We zijn geen uitzendbureau dat zich sec richt op het linken van de vraag naar bedrijven aan uitzendkrachten’, zegt directeur Paul van Bree. ‘Onze focus ligt op flexwerkers. Daarmee onderscheidt Tence Inzetbureau zich op de markt voor flexibel personeel.’

Arbeidsmarkt hapt naar adem

VacaturesDe economie plust weer, al zijn we nog niet op het oude niveau. Met het prille herstel, trekt ook de arbeidsmarkt weer aan. Maar waar halen we ze vandaan? Die nieuwbakken medewerkers die eerst nog te overtollig waren om de ww-constructie te overleven die tijdens de crisis veel bedrijven overeind hield. Ze zijn er gewoonweg niet.