Zo vervang je je iPhone scherm

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Je telefoon valt uit je broekzak, schiet uit je hand of glijdt van je bedrand af. Klets! En je scherm is aan diggelen. Met de iPhone gebeurt dit vaker dan je zou denken. Is het je wel eens opgevallen hoeveel mensen er met een gebarsten scherm rondlopen?

Gelukkig zijn er allerlei manieren om dat gebarsten scherm zo spoedig mogelijk te laten repareren of vervangen. Bijvoorbeeld bij de iPhonekliniek. Deze kliniek is zeven dagen per week geopend, dus je hoeft nooit lang met een defect toestel rond te lopen. Online maak je eenvoudig een afspraak en ter plekke wordt je telefoon gemaakt terwijl je wacht.

Sinds de introductie van de iPhone voert de iPhone kliniek reparaties uit aan allerlei Apple toestellen. iPhone 6 reparatie kan binnen 30 minuten gepiept zijn, dus je bent je toestel nooit lang kwijt. Schade en defecten worden vakkundig en professioneel opgelost. Bovendien maakt de kliniek enkel gebruik van originele onderdelen, waarop ook nog eens drie maanden garantie wordt gegeven.

Dus heb jij net de pech dat je smartphone ongelukkig terecht is gekomen en is je scherm aan diggelen? Woon je in de omgeving van Zuid Holland, Rotterdam, Schiedam of Dordrecht? Dan is deze Rotterdamse spot er één voor in jouw emergency adresboek. Zodat je nooit meer gegeneerd je gebarsten telefoon op tafel hoeft te leggen of appjes door de scheuren van je scherm heen hoeft te lezen.