Een hoverboard met bluetooth?

hoverboardJe ziet ze steeds vaker in het straatbeeld: hoverboards. Onder kinderen en jongeren, maar ook steeds meer onder volwassenen is het een populaire nieuwe manier om jezelf voort te bewegen. Maar wat is een hoverboard nu precies en zijn ze er zelfs met bluetooth?

Wat is precies een hoverboard?

Een hoverboard wordt ook wel smart balance board genoemd. Het is een elektrisch aangedreven plank met een ingebouwde accu, die uit twee delen bestaat en die aan weerszijden wieltjes heeft. Het werd voor het eerst geïntroduceerd als een zwevend skateboard in de film back To The Future II. De meeste hoverboards kunnen een snelheid tot 12 km/uur halen.

Hoe bestuur je een hoverboard?

Een hoverboard heeft geen stuur. Sturen doe je met je lichaam en door met je voeten de plank te besturen, vergelijkbaar met het besturen van een skateboard. De naam zegt het al, bij hoveren gaat het om balans en gewichtsverplaatsing. Als je vooruit wilt gaan, dan leun je naar voren en als je achteruit wilt, leun je naar achteren. Als je naar rechts wilt, dan leun je op je rechterbeen en als je naar links wilt, leun je op je linkerbeen. Het kost een paar minuten om te leren hoe je een hoverboard bestuurt, maar als je het onder de knie hebt, heb je er veel plezier van! Het hoverboard geeft door een piepsignaal aan wanneer de accu nog 10 procent bedraagt en remt vervolgens langzaam af bij 3 procent.

Hoverboard met afstandsbediening en bluetooth speakers?

Er is een enorme keuze aan hoverboards in diverse soorten en maten en tegen zeer scherpe prijzen. Een goede hoverboard is standaard uitgevoerd met een Samsung lithium accu, die een lange levensduur heeft en waarmee je een actieradius hebt van 20 kilometer. Deze is verkrijgbaar in alle trendy kleuren en kleurcombinaties. Bij thebalancewheel.nl kun je kiezen voor ingebouwde bluetooth speakers en een afstandsbediening waarmee je onder meer kunt kiezen uit de rijmodus ‘beginners’ of de ‘sportmodus’. En tot slot heb je diverse accessoires zoals een tas om je hoverboard in te vervoeren, een stuurhendel waarmee je je hoverboard kunt leren besturen en beschermhoezen in diverse kleuren. Alle producten worden gecontroleerd voor ze worden verstuurd, zodat je verzekerd bent van een veilig hoverboard.