Categorie: "Advertorial"

Microsoft komt met nieuw cloudplatform voor ondernemingen

Naast OneDrive (voorheen SkyDrive) voor particulieren, komt Microsoft nu ook met een nieuw cloudplatform voor ondernemingen. Bill Gates kondigde het een tijdje geleden al aan tijdens het televisieprogramma College Tour, dat Microsoft bezig was met iets ‘nieuws’ op het gebied van clouds. Ik neem aan dat dit dus het nieuwe cloudplatform Microsoft Azure is.

Studenten die de wereld veranderen

Een heel klein idee kan al grote veranderingen aanbrengen in de wereld. Hadden wij honderd jaar geleden durven dromen dat auto’s nu op elektriciteit rijden? Op dit gebied is nog oneindig veel nieuwe ontwikkelingen en uitdagingen te bedenken. Energie, water en voedsel kent eindeloos veel nieuwe ideeën. En wie werken nu hard aan de toekomst van de wereld? De studenten. Zij bedenken wereldveranderende concepten, zij zijn de toekomst en leren nog eindeloos veel op het gebied van technologie. In Shell Ideas360 daagt Shell deze studenten met innoverende ideeën uit, niet alleen in Nederland maar over de hele wereld. Deze wereldwijde wedstrijd tussen studenten moet hopelijk de druk van voedsel, water en energie gaan aanpakken. Niet alleen, maar onder begeleiding van Shell experts en mentoren die de studenten tijdens het hele proces begeleiden.

Bewoners mogen eindelijk zelf beslissen over stadsverlichting

“Wat zou erg gebeuren als jij voor een keer mag bepalen hoe de stad er ’s avonds uitziet?” Philips gaf dit voorjaar alle mensen uit de stad de kans om antwoord te geven op deze vraag. De Philips Light-up-your-city challenge is er speciaal voor de bewoners uit de stad. Op welke manier zetten zij de verlichting voor hun stad in? In 110 tekens hadden de stadbewoners de kans om toe te lichten hoe hun stad er dan uit moet komen te zien. De meest mooie en inspirerende verhalen kwamen naar boven en zijn te zien in onderstaande video. Verlichting kan een donkere stad omtoveren naar een prachtig kunstwerk met de meest verbazingwekkende effecten.

ADV: Intel: Het ligt nu in jouw handen!

Intel gaat samenwerken met opkomend talent uit de muziek- en fashionindustrie. De nieuwe ideeën en passies uit die wereld worden gecombineerd met de nieuwste technologie. Zo wordt er, door middel van een online community met het beste uit de fashion- en techniekwereld samen gebracht, binnen 28 dagen een nieuw fashion concept gelanceerd.

ADV: De nieuwe website van Gigaset

De online etalage voor Gigaset telefoons, accessoires en nog veel meer

Bent u op zoek naar een nieuwe draadloze telefoon? Dan hebben wij een mooie website voor u gevonden. Namelijke de website van Gigaset. Gigaset is een fabrikant van telecomproducten. Zij maken alles wat de professional op telecomgebied nodig heeft. Op de website vindt u de actuele line-up. Het grootste deel van de productie vindt plaats in Bocholt (Duitsland). Hier ontwikkeld Gigaset haar producten volgens de strenge kwaliteitsnormen en milieurichtlijnen. Wilt u weten wat Gigaset u zoal kan bieden en wat de voordelen van Gigaset zijn? Lees dan verder.

ADV: Tip van de week voor computerliefhebbers: Richco.nl

Een website met talloze computeronderdelen op één plek

Ben je een computerliefhebber en ben je vaak aan het sleutelen aan computers voor de hobby? Of heb je misschien een computerreparatiebedrijf? Dan weet je hoe lastig het is om goed passende onderdelen voor de computer te vinden. Voor dit obstakel hebben wij de oplossing voor jou, een website met talloze computeronderdelen op één plek en een uitstekende service. Lang zoeken naar dat ene perfecte computeronderdeeltje is voorgoed voorbij dankzij richco.nl. Wil je meer weten over dit super bedrijf? Lees dan verder!