Musthave: de nieuwe Samsung Galaxy

Op zoek naar een nieuwe smartphone? Stop die zoektocht maar meteen, want de Samsung Galaxy is de absolute musthave onder de smartphones. Maar wat is er dan zo bijzonder aan de telefoon? Welnu, Samsung zelf geeft het al aan: het toestel heeft enkele revolutionaire ontwikkelingen doorgemaakt. De Samsung heeft zowel voor de Galaxy S7 en de Galaxy S7 edge heel goed naar zijn gebruikers geluisterd. Vorm en functie zijn samengevoegd en nieuwe features zijn geïntroduceerd, waar we straks niet meer zonder kunnen.

Wat Samsung betreft is het toestel perfect. Er zijn geen concessies gedaan bij het ontwerpen, waardoor de smartphone over een ongekende bruikbaarheid beschikken, waarbij geavanceerde functies zijn gecombineerd met een gestroomlijnde vormgeving. Het toestel werkt soepel en snel dankzij een krachtige processor. Bovendien verwerkt het probleemloos en razendsnel alle gegevens op je micro SD-kaart. De batterij is groter dan ooit en opladen verloopt sneller. Het toestel is beschermt tegen stof en water. Via een combinatie van uitstekende materialen wordt het inwendige volledig afgeschermd, terwijl USB-poorten en oortelefoonaansluitingen open blijven. Bovendien heb je geen gedoe met extra dopjes of kapjes. Om je het leven nog gemakkelijker te maken heeft Samsung sneltoetsen ontwikkeld, waardoor je één aanraking daar wordt gebracht waar je wilt zijn. En tot slot, voor wie de stijl volledig door wil voeren, is er een fijne reeks accessoires Galaxy S7 edge ontwikkeld. Van smartphonehoesjes die meer doen dan alleen beschermen tot opladers waarmee je overal snel over stroom kunt beschikken. Via mobiel.nl krijg je bij het toestel bovendien een Gear VR. Zoals we al zeiden, stop met zoeken, je hebt zojuist de ideale nieuwe smartphone gevonden.