Bedien je buitenverlichting met je smartphone

29802Tuinverlichting is eigenlijk onmisbaar voor de meeste mensen. Allereerst maakt het de tuin er natuurlijk stukken mooier en sfeervoller op, vooral tijdens de zwoele zomeravonden als je lekker lang buiten kunt blijven zitten. Maar dat is niet het enige voordeel van tuinverlichting. Daarnaast is buitenverlichting namelijk ook ideaal in het voorjaar en het najaar. Het komt regelmatig voor dat het weer zo zacht en lekker is dat je ook dan ‘s avonds nog buiten kunt zitten. Grote nadeel is echter dat het meestal best snel donker is. In dat geval is tuinverlichting natuurlijk erg functioneel. Je kunt zo lang als je wilt buiten blijven en met een glaasje wijn genieten van een goed boek.

Buitenverlichting bedienen met smartphone

Wat vaak wel het nadeel is van de verlichting in de tuin is dat het niet altijd eenvoudig te bedienen is. De meeste mensen kiezen voor verschillende lampen. Omdat deze op verschillende plaatsen in de tuin staan, worden ze ook op verschillende plaatsen aangesloten. Gevolg: je blijft heen en weer lopen als je ze wil aanzetten of juist wil uitschakelen. De ene lamp bedien je vanaf binnen, de ander gewoon in de tuin zelf en weer een ander vanuit het tuinhuisje. Gelukkig is daar nu een oplossing voor gevonden. Met de meest moderne verlichting systemen is het namelijk een fluitje van een cent om je tuinverlichting gewoon vanaf je smartphone te bedienen. Een simpele druk op de knop en je zet één of meerdere tuinlampen aan. Zit je lekker en wil je het licht iets dimmen voor de sfeer? Dan zet je met je telefoon gewoon één lamp uit!

Ontzettend praktisch

Het bedienen van buitenverlichting met je smartphone is ontzettend praktisch. Je kunt de verlichting bijvoorbeeld ook van tevoren al aanzetten. Stel dat je met vrienden uit eten bent geweest en je besluit om in jouw tuin nog een drankje te doen. Dan kun je de verlichting op weg naar huis al inschakelen met behulp van je smartphone. Je loopt toch net wat fijner en lekkerder de tuin is als de lichten al gezellig aan staan!