Categorie: "Multinationals"

8 dingen die je moet weten over de Samsung Galaxy S8

samsung-logo-400Tijdens een persconferentie in Barcelona heeft Samsung onlangs de lanceerdatum van de Galaxy S8 bekend gemaakt. Op 29 maart zal de smartphone, zoals we ‘m kennen, compleet veranderd zijn. Nog een ruime twee weken wachten dus voordat Samsung de toestellen tijdens het Samsung Unpacked-event zal onthullen. Waarschijnlijk liggen de toestellen in april in de winkels. Maar voor het zover is, kun je je alvast in het nieuwe toestel verdiepen. Zo is het leuk om nu al te weten dat de volledige voorkant waarschijnlijk zal bestaan uit scherm en er aan de zij- en onderkant praktisch geen randen (bezels) zullen zijn. Maar er is meer… Hieronder 8 dingen die je moet weten voor je een pre order plaatst voor de nieuwste Samsung smartphone.

Philips komt eerder met nieuwe vooruitzichten | rigoreus besparingsprogramma verwacht

Eerder dan gepland, komt Philips aanstaande maandag met de nieuwe vooruitzichten over de periode tot en met 2013. Aanvankelijk zou dat pas in oktober bekend worden. Dit heeft het concern vandaag laten weten. Volgens een woordvoerder heeft de nieuwe informatie betrekking op de Prestatiecurve in 2013.

Sociale media gaan veel voor technologieconcern betekenen

Er bestaat geen twijfel over. Daar waar er nog bedrijven in de industrie en techniek zijn die veronderstellen dat  social media een tijdelijk hype is, is Frans-Pieter de Jong van Siemens Nederland van het tegenovergestelde overtuigd.

‘We staan aan de vooravond van een nieuwe ontwikkeling die veel voor de industrie gaat veranderen’, aldus De Jong, marketing communicatieadviseur bij de sector Industry en onder andere werkzaam voor de divisie Building Technologies. ‘Siemens is een innovatief concern als het gaat om techniek en dat willen we ook zijn waar het om social media gaat.’