Update: iPhone 4S binnenkort in 70 landen te koop (video)

Voordat het jaar voorbij is, is de iPhone 4S in 70 landen te koop. Op 11 november al kunnen gadget-freaks in 15 landen het nieuwste Apple-speeltje aanschaffen. Dit heeft Apple vandaag bekend gemaakt.

Vanaf komende vrijdag worden in die landen pre-orders aangenomen Daar zijn onder meer Hong Kong, Nieuw-Zeeland, Zuid-Korea en Panama bij. Sinds afgelopen zaterdag was de smartphone al in 29 landen te koop.

Batterij

Sinds de iPhone 4S te koop is, heeft de levensduur van de batterij stof doen opwaaien. Die zou snel leeg zijn of zelfs spontaan leeglopen. Inmiddels heeft Apple de vermoedens bevestigd dat de oorzaak in het mobiele besturingssysteem iOS5 ligt. Volgens woordvoerster Natalie Harrison zijn er fouten in de software gevonden. Er is inmiddels een iOS 5.0.1 beta , iOS 5.0.1 wordt over een paar weken uitgebracht.

Siri

Inmiddels is ook Siri, het systeem voor spraakherkenning gekraakt en daardoor ook bruikbaar op de iPhone 4 en iPod Touch. Volgens de ontwikkelaars die hierin slaagden werkt deze functionaliteit prima op deze apparaten.

Bent u een gadget freak?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

Lees ook:Verkoop iPhone 5S en iPhone 5C start in NL op 25 oktober (video’s)
Lees ook:IPhone tegen wind aanlopen
Lees ook:Apple grossiert in patenten
Lees ook:iPhone 5 volgende maand te koop
Lees ook:Wachtlijsten iPad2 lopen verder op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.