Files komen op adem door snelle internetverbinding

Zijn snelle internetverbindingen de oplossingen voor de nog steeds gestaag groeiende files die ons land steeds vaker ook buiten de spits lam leggen. Als het aan Tweede Kamer-lid Kees Verhoeven van D66 ligt wel.

Althans deels. De rest van het plan moet komen van minister Melanie Schulz van Heagen (infrastructuur). Dat vraagt een meerderheid in de Tweede Kamer haar vanavond.

VVD, PvdA, D66 en ChristenUnie willen dat de minister een speciale filebrief aan de Kamerleden schrijft. De partijen verwachten daarin de maatregelen die de bewindsvrouw denkt te nemen om de files te bestrijden.

Kees Verhoeven is de ‘man’ achter het plan voor de filebrief. Hij wil dat Schulz alle registers opentrekt om de files te lijf te gaan. ‘Het is tijd voor een totaalpakket’ En  dat gaat volgens hem verder dan asfalt alleen.

De D66′er hoopt op een concrete aanpak om de onnodige reistijd en frustraties die files veroorzaken stevig in te dammen. Of dat lukt is de vraag. Het is niet de eerste keer dat een verkeersminister in goede plannen blijft steken en dat het probleem op het bordje van de opvolger terecht komt.

Lees ook:Minister Verhagen bepleit duurzame energiemeter
Lees ook:Franse kerncentrales gaan langer mee
Lees ook:JSF geen opvolger van F16
Lees ook:Kamer voor: 2e testtoestel JSF komt er (video)
Lees ook:PVV wil Dodewaard weer open – filmpje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.