eDC Hema

MAXEDA OVERWEEGT VERKOOP HEMAEen distribitiecentrum in een distributiecentrum. Oftewel een DC in een DC. Met een apart, zogeheten eDC, voor het logistiek handlen van internetbestellingen kiest warenhuisketen de HEMA er bewust voor de goederenstromen fysiek te scheiden. De internetbestellingen en de goederen voor de HEMA-winkels worden nu vanuit twee verschillende DC’s afgehandeld.

Het eDC werd gisteren officieel geopend met het plaatsen van een onlinebestelling die binnen een paar minuten werd afgeleverd. ‘De internetbestellingen groeiden zo hard dat er meer, veel meer ruimte nodig was en is’, zei HEMA-CEO Ronald van Zetten bij deze gelegenheid.

‘Onze online-omgeving wordt steeds belangrijker. Het groeiend aantal klanten dat onze site bezoekt en via internet artikelen koopt neemt toe. Deze klanten willen we natuurlijk zo goed mogelijk kunnen blijven bedienen. Daarnaast hebben we plannen met onze website en onze webshop. HEMA blijft onverminderd doorgroeien, en dat geldt ook voor onze online-omgeving. Nu en in de toekomst’, aldus Van Zetten.

Lees ook:Hema + Itunes is super aanbieding!
Lees ook:Lang wachten tot een website is geladen? Onnodig!
Lees ook:En de winnaar is…. Robovie (video)
Lees ook:Technologische industrie wijkt uit naar buitenland
Lees ook:HEMA verkoopt 3D-geprinte covers voor iPhone en Samsung Galaxy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.