Er komt geen iPhone 5 (video)

Hoeveel mensen hebben wij van de redactie wel niet gesproken die er heilig van overtuigd zijn dat het op YouTube circulerende filmpje over de nieuwe iPhone 5 waar is. Ontelbare.

Onder die groep zijn natuurlijk geen collega-journalisten. Die weten wel beter omdat ze alle informatie kritisch beoordelen. Zeker omdat het filmpje door Aatma Studio is gemaakt, een bureau uit het Amerikaanse San Fransisco, gespecialiseerd in imagenary (denkbeeldige) producties voor onder meer TV, interactieve media en advertising. Need I say more?

Het feit dat het filmpje maar liefst meer dan 26 miljoen keer is bekeken, heeft alles met de hype rondom de nieuwe iPhone te maken. Een dag voordat Apple met de lang verwachte lancering komt, staat internet bol van de geruchten over de opvolger van de iPhone 4.

TechnologieBlog

Het TechnologieBlog meldde eerder al dat Apple het uiterlijk van de nieuwe iPhone in vergelijking met zijn voorganger slechts marginaal heeft aangepast. Zo zou het toestel een groter werkgeheugen (512MB) hebben , een nieuwe antenne en de dualcore processor A5 die ook in de iPad 2 zit.

Hoewel er veel discussie is over de toestel(len) die morgen aangekondigd worden, staat Volgens de iPhoneClub in ieder geval vast dat de  iPhone 4S er komt. Volgens het toonaangevende Mashable zou het daar wel eens bij kunnen blijven. Alle hoopvolle verwachtingen te spijt.

Bent u een gadget freak?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

Lees ook:Nieuwe iPhone verschilt nauwelijks van iPhone4
Lees ook:Lancering iPhone 5: A6-chip, 4G en in-cell technologie
Lees ook:Record voor Apple: 1 miljoen maal iPhone 4S in 24 uur
Lees ook:Apple kondigt iPhone 5 aan
Lees ook:Samsung werkt aan Galaxy S IV

Eén reactie op “Er komt geen iPhone 5 (video)

  1. iPhone 5

    Het filmpje is uiteraard niet echt, maar wij verwachten toch wel een dubbele iPhone release.

    Gezien verschillende onderzoeken, zou het wegblijven van de iPhone 5 een grote omzetdervering zijn. We zullen zien morgen.

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.