Tripadvisor neemt reserveringswebsite Iens over

Bron: stevepb, pixabay.com

Bron: stevepb, pixabay.com

De reiswebsite Tripadvisor neemt de Nederlandse reservering- en restaurantwebsite Iens over. Dit is door beide bedrijven donderdagochtend bevestigd.

Lafourchette gaat de integratie van Iens in de Tripadvisor-groep leiden. Lafourchette is een restaurantreserveringswebsite in Frankrijk, Spanje en Zwitserland. Tripadvisor wil met Iens zijn restaurantdiensten in Europa uitbreiden.

Bertrand Jelensperger, topman Lafouchette, laat weten dat hij Nederland als een belangrijke markt ziet.  ”We hebben al een enthousiaste Nederlandse Tripadvisor-community die de site gebruikt om leuke, lokale restaurants te vinden.”

“Deze overname biedt ons de mogelijkheid om meer groei te realiseren, Nederlandse restauranthouders te voorzien van meer gasten en bovenal Tripadvisor-gebruikers te helpen bij het vinden en boeken van geweldige restaurantervaringen in Nederland.”

Jaarlijks genereert Iens 20 miljoen bezoekers. Er zijn ruim 20 duizend restaurants onderdeel van het netwerk. Per week worden er 4 duizend restaurants beoordeeld.

Bron: NU.nl

Lees ook:Onzichtbare mantel Harry Potter wordt werkelijkheid
Lees ook:Kabinet-Rutte verdrijft ruimtevaart
Lees ook:De 8 populairste Android-apps van 2014
Lees ook:Chinese handelsreis levert megaorder aan zonnecellen op
Lees ook:Gezellig online aan de kerstdis – filmpje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.