Categorie: "iPad"

Een nieuw tijdperk: de iPad kassa is here to stay

Je zit in een restaurant, een eetcafe of een bar. Je wilt bestellen. Degene die de bestelling komt opnemen duikt in zijn notitieblok of systeem. Hij of zij is druk aan het schrijven of drukt op knoppen. Er is geen oogcontact. Je hebt vragen over het menu. Het allerliefst zou je als gast gewoon even meelopen naar de keuken en aanwijzen wat je lekker lijkt, waarbij de kok suggesties doet en de bediening alles onthoudt. Maar dat gaat natuurlijk niet. Toch er is een klantvriendelijke oplossing en die vind je terug in een iPad kassasysteem.

“Dat moet ik even aan de kok vragen.”

Het juiste kassasysteem kan meer dan alleen afrekenen. Buiten de grenzen ook wel POS genoemd, point-of-sale. Oftewel; daar waar de verkoop plaatsvindt. En dat is overal. Aan de bar, op het terras en aan tafel. Een kassasysteem dat mobiel is, is dus een must. Het tijdperk van de grote zwarte logge machines op de toonbank en de walkytalky-achtige apparaten is voorbij. Bediening hoeft nooit meer snelcodes uit hun hoofd te leren. Of aan de kok te vragen wat het menu van de dag is. Alles staat staat in het iPad-kassasysteem.

12,9 inch iPad krijgt UHD-scherm

Grote 12,9 inch iPad NieuweMediaBlog IndustrieBlogApple werkt aan een grote iPad. Het techconcern uit het Amerikaanse Cupertino komt begin volgend jaar met een 12,9 inch iPad. De grootste Apple-tablet heeft nu nog een 9,9 inch-scherm.

iPad 5 wordt net zo dik als iPad mini

De volgende iPad wordt net zo dik als de iPad mini. De vijfde generatie Apple tablet wordt twee millimeter dunner dan z’n voorganger en wordt daarmee bijna net zo dik als de iPad mini. Ook wordt de tablet vier millimeter korter en 17 millimeter smaller. Dit bericht het NieuweMediaBlog.

Vliegen met iPads bespaart 20 ton aan gewicht

Een gewichtsbesparing van twee ton en ook nog eens ruimte voor 40 procent meer stoelen in een Boeing 777-200. Daarin slaagt de nieuwe Aziatische luchtvaartmaatschappij Scoot door dure systemen voor in flight entertainment te vervangen door iPads.