Ordertrein voor Imtech dendert door

De ordertrein voor Imtech dendert nog steeds voort. Eerst haalde de hightech dienstverlener  in de Benelux voor 40 miljoen euro aan orders binnen. In Duitsland kwam daar nog eens 142 miljoen bij.

Bij de Beneluxorders gaat het om hightech infrastructuur, onder meer voor energievoorziening, luchthavens en (light)rail.

Technologie is volgens Imtech-CEO René van de Bruggen dé oplossing om te voldoen aan de toenemende  eisen, onder meer met betrekking tot beschikbaarheid en veiligheid van technische infrastructuur.

‘Bij een steeds hogere belasting nemen de eisen op het gebied van beschikbaarheid en veiligheid toe. Daarnaast worden aanvullende eisen gesteld aan energieverbruik en het terugdringen van CO2-emissies, stelt hij.’

De orders die Imtech bij de Oosterburen verkreeg, zijn het in hoofdzaak ICT-opdrachten. ’De recente orders bewijzen dat we goed op weg zijn naar verdere groei in de Duitse ICT-markt’, aldus Van der Bruggen.

Hij zei tegen persbureau Reuters te verwachten dat Imtech de doelstelling van een winstmarge van zes procent dit jaar zal halen.

Lees ook:Weer megadeal voor Imtech
Lees ook:Imtech komt om in orders
Lees ook:Een stap vooruit met 46 miljoen
Lees ook:Technologische industrie wijkt uit naar buitenland
Lees ook:Imtech zet mes in 1300 banen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.