Imtech komt om in orders

Dat we de crisis zo’n beetje achter ons aan laten zijn, is alom bekend. Maar elke keer als wij van het TechnologieBlog weer een (pers)bericht onder ogen krijgen waarin melding wordt gemaakt van een nieuwe order van Imtech vragen wij ons af of de technisch dienstverlener ooit last heeft gehad van welke economische teruggang dan ook.

Deze maand haalde Imtech nog voor 120 miljoen euro aan orders binnen van Audi, Volkswagen, Opel en MAN.

En vandaag kan het concern een order van 22 miljoen euro van het Duitse Meyer Werft in de boeken bijschrijven. Imtech heeft van de scheepswerf de opdracht voor de ontwikkeling van energie-efficiënte klimaatcontrole op twee nieuwe cruiseschepen van Norwegian Cruise Line.

Daarmee zet Imtech de trend van vorig jaar door: op de valreep van het oude jaar maakte het concern bekend een order te hebben verworven voor de bouw van een nieuwe biogascentrale ter waarde van 41 miljoen euro.

In totaal steeg de orderportefeuille van de technisch dienstverlener eind 2010 met 10 procent naar 5,2 miljard euro.

Lees ook:Smart grids hebben de toekomst
Lees ook:Weer megadeal voor Imtech
Lees ook:Imtech zet mes in 1300 banen
Lees ook:Ordertrein voor Imtech dendert door
Lees ook:Siemens zet in op groene technologie

Eén reactie op “Imtech komt om in orders

  1. Werknemer

    Het mooie bedrijf IMTECH blijft buiten Europa groeien maar in Nederland begint het nu langzaam af te brokkelen met een overschot aan FTE’s waar ze geen oplossing voor weten. dus overnemen daar zijn ze goed in maar daarna de mensen aan het werk houden begint ze langzaam parten te spelen.

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.