Slimme autoruit onderweg perfecte kinderoppas (video)

DVD-speler of games zijn tijdens de lange rit richting de vacantiebestemming de ultieme kinderoppas om de kids te vermaken. Maar als het aan Toyota ligt, krijgt dat techspeelgoed een flinke upgrade met slimme autoruiten die garanderen dat geen kind onderweg ook nog maar een kik geeft.

Met het concept ‘Windows to the world’ van Toyota kan bijvoorbeeld op de autoruit worden getekend of de afstand tot objecten die passeren worden gevolgd. Ook kan op het landschap worden ingezoomd (foto), kunnen verkeersborden worden vertaald en geven de slimme autoruiten informatie over de omgeving.

Renault

De ontwerpers van Frendzy, de elektrische conceptcar van Renault, hebben ook met de kinderen rekening gehouden. Zo zit er achterin een aanraakgevoelig scherm voor films of om games op te spelen en heeft een zijdeur een touch screen waarop getekend kan worden.

Bent u een gadget freak?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

Lees ook:Blackberry-tablet bestuurt elektrische conceptcar Renault (video)
Lees ook:Drone voorspelt files voor Renaults nieuwe SUV (video)
Lees ook:Smartphone op wielen (video)
Lees ook:Schiphol tekent met Prins Maurits voor elektrisch rijden
Lees ook:Toyota werkt aan auto met brandstofcel (video)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.