Vers gezond langer vers

AGFNooit geweten. Schijnbaar ondergaan ons groeten en fruit eerst een behandeling met chloor voordat het op ons bord terecht komt. Dat zou de versheid bevorderen. En als het binnen de normen blijft, is het toegestaan.

Dan hoeven we voor onze gezondheid niets te vrezen. Maar toch het idee. Dan kiezen we liever voor die andere mogelijkheid waar we over lazen. Met FreshRinse blijven versproducten langer goed, zoveel is me inmiddels wel duidelijk geworden.

De methode blijkt na jarenlang onderzoek te zijn ontwikkeld door Chiquita, bekend van de bananen, smoothies en allerlei andere lekkere producten.

Fruit spoelen
Chiquita

Er wordt zelf van een technologische doorbraak gesproken op gebied van voedselveiligheid en versheid. FreshRinse spoelt als het ware micro-organismen van bladgroenten en fruit. Daardoor neemt hun aantal niet alleen drastisch af,  tegelijkertijd neemt ook de versheid toe.

Chiquita is niet van plan de nieuwe vinding voor zichzelf te houden. Juist omdat het de voedselveiligheid en daarmee de volksgezondheid bevordert, kunnen ook anderen er gebruik van maken, laat het bedrijf weten.

Lees ook:3D-geprinte cup voor ‘winnaar” Wimbledon (video)
Lees ook:Obama praat met Steve Jobs over technologie
Lees ook:Kruistocht om laserlassen recht te doen
Lees ook:Nieuwe iPad2 geen technologisch hoogstandje (video)
Lees ook:Google en Motorola pakken iPhone 4S van Apple aan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.