iPhone 5 geeft Samsung Galaxy S III het nakijken

De iPhone 5 maakt een lachertje van de Samsung Galaxy S III. Dit stelt Terry Gou, CEO van onderdelenfabrikant Foxconn, bericht het NieuweMediaBlog

De iPhone 5 zou de Galaxy S III met gemak het nakijken geven. De Foxconn-topman heeft zelfs zo veel vertrouwen in de nieuwe smartphone van Apple dat hij consumenten aanraadt de Galaxy S III niet te kopen, maar op de iPhone 5 te wachten.

Samenwerking met Sharp
Foxconn gaat samenwerken met Sharp. De schermenfabrikant gaat ook onderdelen voor de iPhone leveren, heeft Gou inmiddels laten weten.

Foxconn heeft een belang van tien procent in Sharp, goed voor een investering van zo’n 630 miljoen euro. Door de hypermoderne schermfabricage van Sharp zou Foxconn volgens Glou rivaal Samsung in drie tot vijf jaar kunnen verslaan.

Gorilla Glass
Hij stelde dat de Sharp-fabriek een exclusieve overeenkomst heeft met de Amerikaanse glasfabrikant Corning, bekend van onder meer het Gorilla Glass. Daardoor zouden andere smartphone- en tabletfabrikanten geen Corning-glas kunnen gebruiken.

Lees ook:Sterkere Gorilla Glass komt in Samsung Galaxy S3 (video)
Lees ook:Film over keiharde Gorilla Glass krijgt vervolg (video)
Lees ook:Samsung verkoopt Galaxy S III 10 miljoen keer
Lees ook:Gorilla-glas zit in iPhones
Lees ook:Corning ontwikkelt superdun flexibel glas (video)

Eén reactie op “iPhone 5 geeft Samsung Galaxy S III het nakijken

  1. Remy

    Dat moeten we nog maar eens zien.
    Als ik onderdelen voor een Iphone lever, zou ik ook zeggen dat het nieuwe model absloluut het beste toestel wordt, Eerst zien, dan geloven.

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.