Meer dan 100 bedrijfsteams lopen op 3 november voor Run for the Hunger Project

Start Run for The Hunger Project IndustrieBlog TechnologieBlogOp 3 november as. lopen weer meer dan 100 teams van Nederlandse bedrijven voor The Hunger Project.

Met de jaarlijkse Run haalt het Nederlandse bedrijfsleven op een sportieve manier zoveel mogelijk geld op voor The Hunger Project Nederland.

Het doel is dat in 2018 ten minste 10 procent van de plattelandsbevolking in Benin hongervrij is en dat op een duurzame manier.

Inschrijven
Deelnemers kunnen individueel meedoen of met een team van hun bedrijf. De afstanden zijn 5 of 10 kilometer met start en finish in het Olympisch Stadion. Alle inschrijfgelden komen ten goede aan The Hunger Project Nederland. Iedere deelnemer kan bovenop het inschrijfgeld extra donatiegeld inzamelen.

Stichting Wilde Ganzen vermeerderd de opbrengst ook nog eens met 55 procent. Elke opgehaalde euro is daardoor 1,55 euro waard. Wilde Ganzen is dé expert op het gebied van concrete projecten in ontwikkelingslanden. Samen met betrokken Nederlanders stellen zij kansarme mensen in staat hun eigen armoede te bestrijden. De werkwijze van de The Hunger Project sluit hier goed bij aan. Daarom steunt Wilde Ganzen projecten van The Hunger Project.

Sportief evenement voor bedrijfsleven
In de voorgaande zes edities is de Run for The Hunger Project uitgegroeid tot een evenement dat sportieve en maatschappelijk betrokken bedrijven niet mogen missen. Vorig jaar brachten ongeveer 850 sportievelingen 260.000 euro bijeen voor The Hunger Project in Benin. Aan de Run deden toen 120 bedrijventeams mee.

Inschrijven kan via Run for The Hunger Project.

Lees ook:Europa investeert 300 miljoen in internet van de toekomst
Lees ook:JSF 100 miljoen: minister rekent met al geschrapte 2e motor
Lees ook:Megapotentie schone technologie blijft onbenut
Lees ook:VVD’er koopt studiebollen
Lees ook:Heel Europa aan het snelle internet

Eén reactie op “Meer dan 100 bedrijfsteams lopen op 3 november voor Run for the Hunger Project

  1. Astrid van Ballegoy

    Sportieve bedrijven, individuele lopers en wandelaars kunnen zich aanmelden via de site. Alle opbrengsten gaan naar The Hunger Project Nederland. Bovendien verhogen de Wilde ganzen het totale bedrag nog eens met 55%.

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.