Vaders krijgen vandaag tablets en e-readers

electronische-gadgets-TechnologieBlogTablets, e-readers, multimedia en audio. Elektronische gadgets zijn vandaag populaire cadeaus voor vaders. Dat blijkt uit een quick scan onder de elektronicawinkels aangesloten bij brancheorganisatie UNETO-VNI.

Tablets en e-readers staan met stip bovenaan meest verkochte eletronische gadgets.

Kinderen geven vaders graag (portable en streaming) audio. Er is veel vraag naar docking stations en headsets. Ook producten voor persoonlijke verzorging, zoals shavers en baardtrimmers gingen deze week extra vaak over de toonbank. Dat geldt ook voor espressomachines.

Veel consumenten blijken steeds vaker te kiezen voor hoogwaardige merken en apparaten Consumenten oriënteren zich goed en zijn zeer prijsbewust en maken dan uiteindelijk een keuze op basis van kwaliteit en prijs, meldt Maurice Estourgie van UNETO-VNI.

Lees ook:Slimme energiemeter komt er
Lees ook:Top 5 van de week: TechnologieBlog (week 31)
Lees ook:Steeds meer buitenlandse R&D naar Brabant
Lees ook:Oprolbare laptop binnen handbereik door Amerikaanse vinding (video)
Lees ook:Tablets, smartphones en gadgets flink goedkoper geworden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.