Show your style met de Samsung Galaxy A-serie

De een houdt van een strakke skinny en de ander van een lose fit. Met een stijl laat je je persoonlijkheid zien en onderscheid je je van anderen. We leggen het vast op onze blogs of posten foto’s op Instagram. Op deze manier kunnen wij een inspiratiebron zijn voor anderen en anderen voor ons. Ook Samsung wil hieraan meedoen. Met de nieuwe Galaxy A-serie brengen ze drie nieuwe, stijlvolle telefoons op de markt.

Onder andere Doutzen Kroes schittert in het spotje (die je hieronder kunt bekijken). De Galaxy A is er in twee verschillende maten en kleuren, de A3 e A5. De telefoons hebben een stijlvolle metalen behuizing en zijn te verkrijgen in het zwart, wit of beige. Kies de kleur die bij jouw stijl past!

Selfies maken was nog nooit zo makkelijk

Alle twee de telefoons hebben een 5 megapixel frontcamera. Jouw selfies worden nu nog scherper en helderder! En nog een voordeel: Je kunt met je stem of handpalm een foto maken. Hierdoor staan jouw armen nooit meer op je selfies. Dit ziet er veel professioneler uit en niemand zal doorhebben dat het een selfie is.

Lees ook:ADV: De nieuwe website van Gigaset
Lees ook:8 dingen die je nog niet wist over de technologie van de iPhone
Lees ook:Hoe werken powerbanks?
Lees ook:Een echte uitnodiging maken
Lees ook:Door nanotechnologie nooit meer aan de botox (video)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.