Hema + Itunes is super aanbieding!

Na de verkoop van smartphones en tablets onder eigen label, stunt HEMA nu met iTunes. Vrijdag 21 november start een top-up actie: 20% extra iTunes-tegoed. De actie loopt tot 30 november 2014 en geldt voor alle digitale codes.

Sinterklaascadeau 
De Nederlandse winkelketen die onlangs nog werd uitgeroepen tot ‘meest onmisbare merk’ , stunt vanaf vrijdag 21 november met extra iTunes-tegoeden. Bij aankoop van 25 euro iTunes-tegoed ontvangt de klant 5 euro extra, 50 euro iTunes-tegoed levert 10 euro extra op en bij aankoop van 100 euro iTunes-tegoed krijg je 20 euro extra. “Dit leek ons een mooi Sinterklaascadeautje voor onze klanten”, zegt Steven McAllister, verantwoordelijk voor nieuwe diensten binnen HEMA.


iTunes extra 
De van oorsprong Nederlandse winkelketen heeft meer verrassingen voor iTunes-liefhebbers. Klanten die gebruikmaken van de ‘extra-tegoed’-actie kunnen met de iTunes winactie (http://digitaal.hema.nl/winnen) kans maken op een van de vijf iTunes-tegoeden van 100 euro door hun order-ID op deze website in te vullen.

Films, muziek en apps 
HEMA startte in 2014 met online verkoop van iTunes-tegoed. Met het iTunes-tegoed kunnen klanten online hun favoriete films, muziek en apps aanschaffen. Om de klant meer keuzevrijheid te geven en hun leven zo een beetje leuker en makkelijker te maken, introduceerde HEMA in september 2014 naast de vaste tegoeden, digitale iTunes codes met een variabel tegoed

StevenMcAllister: “Voor de feestdagen krijgen klanten van HEMA meer iTunes voor minder geld.”

Meer informatie:
Op de website http://digitaal.hema.nl kunnen klanten snel en eenvoudig iTunes-tegoeden kopen voor elk gewenst bedrag

Lees ook:eDC Hema
Lees ook:De 8 populairste Android-apps van 2014
Lees ook:HEMA verkoopt 3D-geprinte covers voor iPhone en Samsung Galaxy
Lees ook:Intel neemt belang in ASML (video)
Lees ook:iPhone scant bossen