iPhone 5s vergeleken met LG G2 en G3

Eindelijk is het tijd om de LG G2 en G3 te gaan vergelijken met de iPhone 5s. We houden rekening met de technische details, maar zeker ook met het gebruikersgemak.
#2iphone5s
De LG G2 en G3 zijn qua afmetingen niet zo verschillend van elkaar, terwijl de iPhone 5s wat kleiner is. Het voordeel van de LG G3 is het 5,5 inch display waarmee je zeer makkelijk gebruik kunt maken van het web en andere media. Terwijl de iPhone 5s meer de pocketversie is met een 4 inch scherm. Handig op te bergen en in je broekzak mee te nemen.

De verschillen in camera pixels zijn ook groot waarbij de G2 en de G3 beschikken over 13 megapixels en de iPhone 5s slechts over 8 megapixels.

Het systeemgeheugen van de drie toestellen toont ook verschillen en beschikken in oplopende cijfers bij de iPhone 5s over 1024 MB RAM, de LG G2 beschikt over 2048 MB RAM Dual Channel en de LG G3 beschikt over 3072 MB RAM Dual Channel. Daarnaast beschikt de LG G3 ook nog over de mogelijkheid om een microSD, microSDHC of microSDXC te plaatsen. Dit in tegenstelling tot de twee andere toestellen.

Met bovenstaande vergelijkingen kan de keuze voor de aanschaf van één van deze toestellen je op weg helpen.