Auto doet het werk voor je – filmpje

Wij van het TechnologieBlog zien het al voor ons: ‘s morgen een krantjes lezen en ons koffietje drinken terwijl dit eenpersoons voertuig ons brengt waar we willen zijn. En daar hoeven we helemaal niets voor te doen.

Dit futuristische modelletje is een vinding van GM en werd getoond tijdens de CES, de elektronicabeurs in Las Vegas. De autofabrikant blikt hiermee richting toekomst die nog wel minimaal tien jaar weg is.

Alhoewel een deel van de technologie van nu is, zo is het voertuig op een onderstel van een skateboard gebouwd en is het balanceerysteem ontwikkeld door Segway. Door aanpassingen is het wel stabieler dan het tweewielige voertuig dat mede wordt bediend doordat de bestuur zijn of haar gewicht verplaatst.

Lees ook:iPad in 3D kijken zonder brilletje
Lees ook:3G 100 km onder zeespiegel in Kanaaltunnel
Lees ook:Brussel: geen moratorium op bouw nieuwe kerncentrales
Lees ook:iPhone bedient auto – filmpje
Lees ook:Raadsel donut op Mars opgelost

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.