Situatie Japan vertraagt levering iPad2 verder

Sta je ook in de startblokken om volgende week een iPad2 aan te schaffen? Wij van de redactie van het TechnologieBlog wel. Al heeft een collega inmiddels teleurgesteld geconcludeerd dat hij nog wel even geduld zal moeten hebben.

De geplande datum waarop de nieuwe tablet van Apple in Nederland in de winkel zou liggen is niet alleen twee weken vertraagd vanwege de run op de tweede generatie iPad. Maar ook als gevolg van de situatie in Japan.

Dit meldt TechTxt Today.

Op basis van een inventarisatie denken componentdeskundigen van iSuppli dat de productie van Apple wel eens zou kunnen stagneren. De iPad zou in de gevarenzone kunnen komen omdat meerdere componentmakers in Japan getroffen zijn.  Hon Hai Precision, Apple’s belangrijkste fabrikant, die de iPhone4 en iPad2 assembleert, zegt geen problemen te ondervinden.

Bent u een gadget freak?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

Lees ook:Productie iPad2 in problemen door situatie Japan
Lees ook:Situatie Japan geen gevaar voor levering iPad2
Lees ook:Chipsprijzen stijgen na aardbeving Japan
Lees ook:Situatie Japan stuwt onderdelenvraag
Lees ook:Robots gaan iPad en iPhone maken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.