Samen werken aan slagvaardigheid

NTS GroupDoor de wolgeverfde insiders prediken het al jaren. Alleen door een slagvaardige toeleveringsketen kan de hightech industrie – internationaal – concurrerend zijn. Bedrijven versterken daarmee hun marktpositie waardoor ze beter in staat zijn klanten voor Nederland te behouden.

Daarbij spelen nieuwe productietechnologieën een belangrijke rol. Met de focus op efficientie en flexibel produceren, ook in kleine series.

In die wetenschap heeft Brainport Industries het initiatief genomen tot een gezamenlijk instituut voor nieuwe productietechnologieën. In dit vorige maand opgerichte platform werken toeleveranciers in de hightech industrie samen.

De initiatiefnemers van Brainport Industries zijn Van Berlo, Euro Techniek Eindhoven, Frencken Europe, Van der Hoorn Buigtechniek, HTR Rubber & Foam, KMWE, NTS Group, Philips Research Open Labs en Sioux Embedded Systems.

Lees ook:Krachtenbundeling in technologie
Lees ook:Cijfers wijzen in goede richting
Lees ook:TU Delft combineert robot-techniek in Robot Instituut (video)
Lees ook:Een stap vooruit met 46 miljoen
Lees ook:Verhagen wil geen anticrisisteam voor Brainport

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.