Océ plust

Er zijn tekenen van herstel. Maar de aanhoudende economische onzekerheid noopt klanten wel tot kostenbewustzijn. Die kanttekening hoort bij de cijfers over het derde kwartaal van dit jaar, die printerfabrikant Océ bekend maakte.

Het concern wist het verlies van vorig jaar in een positief resultaat om te buigen. De winst steeg met zes procent en kwam uit op een netto winst van zes miljoen euro. Vorig jaar was het verlies nog 25 miljoen euro.


Lees ook:Duurzaamheid zet Siemens op winst
Lees ook:Verlies voor Philips
Lees ook:Imtech komt om in orders
Lees ook:Beste kwartaal voor Kendrion ooit
Lees ook:Winst Besi bijna vervijfvoudigd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.