Gouden HTC one te koop in Saoedi-Arabië

10-HTC-one-goud

Onlangs gespot in Saoedi-Arabië en nu te koop: Een nog nooit eerder vertoonde HTC One M8 in de uitvoering ‘Precious Gold’! Zoals de naam al doet vermoeden is deze HTC One M8 uitgevoerd in de kleur goud. Anders dan de lichtgele/gouden versie die in Nederland wel te krijgen is, is deze blingtelefoon met haar realistische goudkleur tot nu toe helaas alleen in Saoedi te koop…

De gouden versie van deze One M8 wordt momenteel verkocht door STC (Saudi Arabia Telecom). Het is onbekend of HTC ook op andere plaatsen wil gaan uitbrengen. Buiten de bling bling kleur is het toestel compleet gelijk aan de ons bekende HTC One M8: 5 inch scherm, quad-core Snapdragon 801 chip, 2 GB RAM en de 4MP “UltraPixel” camera. Wat dat betreft niets nieuws onder de zon. En wat de prijs aangaat: een los toestel zonder contract kost omgerekend rond de 550 euro, precies dezelfde prijs als de ons bekende versies van de HTC One M8 dus. Geen bling bling prijs voor deze bling bling telefoon. Mocht deze versie in Nederland beschikbaar komen, dan hoor je dat natuurlijk direct van ons.