Video: retina-scherm iPad3

Een retina-scherm. Dat is de grootste verandering aan de iPad 3 is die naar verwacht op 7 maart wordt gelanceerd. Nu er volop foto’s op internet circuleren mag dit als feit worden verondersteld. Inmiddels is er ook een filmpje opgedoken waarin iFixit’s de specs van het scherm tegen het licht houdt.

Het NieuweMediaBlog berichtte al eerder over de verschillen tussen de iPad 2 en de iPad 3. Zo heeft het scherm een resolutie van 2048×1536. Hierdoor wordt de beeldkwaliteit vier keer beter dan de iPad 2. De iPad 3 zou daarmee meer pixels krijgen dan de meeste laptops en sommige HD-televisies.

Lees ook:Is de iPad2 wel zo snel als Apple claimt? (video)
Lees ook:Nieuwe Kindle Fire scoort beter dan iPad Air (video)
Lees ook:iPad mini is er al!
Lees ook:Lancering 2e generatie iPad mini oktober: toch Retinascherm
Lees ook:iPad 5 wordt net zo dik als iPad mini

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.