Workshop LAC belicht voordelen moderne laserbronnen (video)

Hoe kunnen moderne laserbronnen bijdragen kosten- aanenergiebesparing. Dat is het thema voor de gratis workshop die het Laser Applicatie Centrum organiseert op 27 september as.

Behalve de kostenvoordelen komen tijdens de workshop ook de mogelijkheden van moderne laserbornnen aan de orde en de flexibele inzet.

De workshop is gericht op het technisch middenkader van productiebedrijven en vereist geen speciale voorkennis. Opgeven kan via [email protected] Meer informatie staat op: Moderneladerbronnen.nl

Het LAC heeft het initiatief genomen om samen met de Koninklijke Metaalunie en ondersteund door de Provincie Overijssel de maakindustrie van Nederland bewust te maken van de voordelen van moderne laserbronnen. Tevens worden alle bedrijven die hiermee daadwerkelijk verder willen ondersteund met informatie, training en berekeningen.

In het kader van dit project wordt er ook een workshop georganiseerd om de bedrijven te informeren die verder willen met moderne laserbronnen. Behalve een korte inleiding op de werking van de moderne laserbronnen zal vooral worden ingegaan op de vele extra mogelijkheden die deze lasertechniek voor productiebedrijven kan leveren.

Het Laser Applicatie Centrum (LAC) is hét expertisecentrum op het gebied van materiaalbewerking met lasers. Wij helpen bedrijven succesvol te worden door hoogwaardige productie, onderzoek en kennisoverdracht te bieden en we ondersteunen bedrijven bij het innoveren en verduurzamen van hun productieprocessen.

Bent u eindbeslisser?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

Lees ook:Kostenbesparing door laser
Lees ook:Goedkoper laser snijden
Lees ook:Middagcursus ‘Inleiding lasertechniek’
Lees ook:Kosten besparen door laserlassen
Lees ook:Elektrische wagens op racecircuit Rotterdam (video)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.