Dubbele primeur: hybride Volvo V60 met iPhone app (video)

Volvo komt tijdens de autoshow in Geneve met een dubbele primeur. Niet alleen presenteert de autofabrikant als eerste een diesel hybride. Daarvoor werd ook een app voor de Apple iPhone ontwikkeld die de berijder informeert over het laden van de accu dat tussen de 3,5 en 7 uur duurt.

De app geeft ook een signaal als je vergeten bent de auto op het stopcontact aan te sluiten. Het elektrisch rijden heeft Volvo vooral voor de korte ritjes bedoeld, tot 50 kilometer. De nieuwe Volvo V60, die volgend jaar op de markt komt, biedt drie mogelijkheden: Pure (elektrisch), Hybrid (hybride met lage CO2-uitstoot) en Power (het meest vervuilende diesel).

Hoe duurzaam is uw bedrijf?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

Lees ook:Nederlandse vinding verslaat Porsche Spyder – filmpje
Lees ook:Fluisterstille vuilniswagen dankzij automotive-cluster
Lees ook:Tesla bespaart half miljoen vaten olie (video)
Lees ook:Prins Maurits promoot E-rijden in DWDD (video)
Lees ook:Welke E-sportauto wordt het?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.