Sim Only verlengen

11 sim only verlengenNaast een abonnement inclusief toestel heb je ook de keuze om een Sim Only abonnement af te sluiten. Bij een Sim Only abonnement betaal je geen kosten voor het toestel, je ontvangt een simkaart en betaalt alleen voor de bundel die je uitkiest. Doordat de kosten van het toestel niet bij het abonnement zijn inbegrepen, zullen de abonnementskosten een stuk lager uitvallen.

Wanneer je een Sim Only abonnement hebt afgesloten, ontvang je thuis jouw nieuwe simkaart. De simkaart is essentieel voor het gebruiken van een telefoon. Op deze kaart staan jouw telefoonnummer, pincode, opslag van telefoonnummers et cetera.

Sim Only verlengen

Jouw Sim Only abonnement is verlopen, wat doe je nu? Voordat je actie onderneemt, is het belangrijk om eerst alle voorwaarden van het abonnement te bekijken.

Telefoonabonnementen worden vaak met actiekortingen afgesloten, die kunnen vervallen bij het verlengen van een Sim Only abonnement. Het kan ook zijn dat het Sim Only verlengen juist loont. Providers houden klanten graag vast en kunnen bijvoorbeeld 50% korting geven in de eerste maanden van jouw abonnement verlenging. Zorg er dus voor dat je eerst alle gegevens goed bekijkt voordat je een beslissing neemt.