President Obama: technologie Witte Huis 30 jaar achterop

Hij had zich er zo op verheugd, president Barack Obama. Voordat hij het Witte Huis in ging verwachtte hij blij gemaakt te worden met een scala aan hightech speeltjes. ‘Really cool phones and stuff’, zoals hij dat zelf omschreef.

Maar de realiteit is anders. Nadat hij uiteindelijk had moeten vechten om die speciaal beveiligde BlackBerry te krijgen, blijkt het een verouderd model te zijn.

t

President Barack Obama is gefrustreerd over de zwaar gedateerde technologie die in het Witte Huis wordt gebruikt. Tijdens een bijeenkomst voor het goede doel in Chicago liet hij zich ontvallen dat hij nu niet bepaald een hightech-werkruimte heeft.

‘Als het op technologie aankomt, lopen we 30 jaar achter’, zei hij. ‘Ik ben de president, maar waar zijn de grote beeldschermen en ‘fancy buttons and stuff’, zoals hij het volgens ABC News verwoordde. ‘Al leven we in het technologie-tijdperk. Ik zie dat nog niet gebeuren’, aldus Obama.

Bent u een gadget freak?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

Lees ook:Obama praat met Steve Jobs over technologie
Lees ook:Ook Intel-topman adviseert Obama (video)
Lees ook:Intel investeert miljarden in hightech fabriek
Lees ook:Curiosity ontdekt op Mars wit materiaal (video)
Lees ook:Groene iPhone app steunt goed doel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.