Android 4.4.3 ook naar Samsung galaxy s4

8android_kitkat

De nieuwste versie van Android voor smart phones is versie 4.4.3. Ten opzichte van de vorige versie bevat deze update een aantal verbeteringen op het gebied van performance en zijn diverse systeemfouten gerepareerd.

Ben je in het bezit van een simlockvrije Samsung Galaxy S4 of S5 dan kun je de komende tijd een upgrade van het besturingssysteem van je telefoon tegemoet zien. Wat dat betreft is de S5 met typenummer SM-G900H in de maand juni al aan de beurt. Dit type wordt voornamelijk gebruikt in de Verenigde Staten, Canada en delen van Latijns Amerika. Ook de SM-G900F, de S5 die in de rest van de wereld wordt gebruikt, kan nog voor het eind van de maand voorzien worden van het nieuwe besturingssysteem. 

Bezitters van een Samsung Galaxy S4 (type GT-i9506) worden medio juli getrakteerd op een upgrade naar Android 4.4.3. Samsung verricht momenteel nog enkele laatste tests om er zeker van te zijn dat de S4 daadwerkelijk goed overweg kan met de nieuwste Android-versie.

Bezit je een toestel met een simlock dan zal je waarschijnlijk langer moeten wachten voordat je kunt upgraden naar Android 4.4.3. Telecomproviders willen in de regel namelijk eerst zelfstandig tests uitvoeren op de telefoons die ze bij de abonnementen leveren, zodat ze gedegen ondersteuning kunnen bieden via hun support-afdeling.