Canon C100 MK II

Canon C100 MK II

Canon kwam voor een ruime tijd geleden met de eerste C100. Een top videocamera voor de professional met een Super 35mm sensor, ingebouwde XLR-aansluiting en de toen unieke mogelijkheid om middels HDMI Clean Out 10-bit video in Full HD van uitzonderlijke kwaliteit op te slaan op een externe recorder. Met de C100 Mark II brengt Canon een opvolger uit die alle goede kwaliteiten van de originele C100 neemt, en deze nog een stap verder brengt met een verbeterde autofocus, een uitgebreider ISO-bereik, een grotere zoeker en ergonomische verbeteringen. Zo beschik je niet alleen over een bijzonder krachtige Full HD videocamera, maar kun je ook nog eens profiteren van het uitgebreide scala aan EF en EF Cinema objectieven die Canon reeds ontwikkeld heeft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.