Smartphones en tablets sneuvelen vaak tijdens feestdagen

8087Vakanties zijn voor vele mensen iets waar maandenlang naar uitgekeken wordt. Na de zomervakantie is de kerstvakantie misschien wel de meest populaire vakantie. Dat komt natuurlijk in de eerste plaats door de feestdagen en de gezelligheid die er vaak in deze periode van het jaar heerst. Er gebeuren echter ook vervelende dingen tijdens de feestdagen. Zo blijkt uit een recent onderzoek dat bijna de helft van de beschadigingen aan mobiele apparaten, zoals smartphones en tablets, ontstaat in de verschillende vakanties. Hoe komt dit eigenlijk? En wat is de ideale oplossing?

Kinderen

Heb je kinderen? Dan is het risico op beschadiging van je mobiele apparaten nog groter tijdens de feestdagen. Zorg dus dat je jouw tablets en mobiele telefoons goed in de gaten houdt. Is er toch wat gebeurd? Dan is het uiteraard helemaal niet nodig om direct een nieuwe tablet of telefoon te kopen. In veel gevallen kun je deze namelijk gewoon nog laten repareren. Bij phonedokter.nl kun je terecht voor de reparatie van al je mobiele apparaten!

Waar komt de schade nog meer door?

Je bent natuurlijk nieuwsgierig naar de redenen waarom mobiele apparaten tijdens de vakanties vaker beschadigd raken. We noemden al eerder dat kinderen vaak voor meer schaden zorgen. Dat is echter nog lang niet alles. Uit het eerder genoemde onderzoek komt namelijk ook naar voren tijdens welke activiteiten de mobiele apparaten het meest stuk gaan. Daarin staan toch enkele verrassende resultaten. Reizen en winkelen vormen de grootste bedreiging voor je apparaten. Daarnaast is ook koken en zelfs het decoreren van je huis een gevaar. Helaas zijn dat allemaal dingen die moeten gebeuren tijdens de kerstvakantie. Ontkom je niet aan het noodlot en raakt jou tablet of telefoon beschadigd? Surf dan eens naar phonedokter.nl en kijk of zij ook iets voor jou kunnen betekenen.

Feestdagen

Tijdens de feestdagen heb je natuurlijk al vaak genoeg stress. Er moet van alles gebeuren en om dan ook nog eens je mobiele apparaten extra in de gaten te houden? Gelukkig is er voor ieder probleem een oplossing, ook wanneer jou iPad of telefoon beschadigd raakt!