Nintendo 3DS breekt record

Nintendo heeft in no time gezorgd voor een doorbraak van 3D-technologie naar het grote publiek. Twee dagen nadat de Nintendo 3DS op de markt kwam, zijn er in Europa ruim 300.000 exemplaren van over de toonbank gegaan. Daarmee is het record verbroken dat in 2009 door de Nintendo DSi werd gevestigd.


Met het 3D-entertainment van Nintendo kunnen zonder speciale bril games worden gespeeld of foto’s worden gemaakt. Het systeem is standaard voorzien van gezichtenjacht en voegt met de StreetPass-functie een nieuwe dimensie toe aan het gevarieerde aanbod aan spellen dat er nu al is.’Hiermee spreekt Nintendo zowel oude als nieuwe spelers aan’, zegt Laurent Fisher van Nintendo’s binnen Europa verantwoordelijk voor marketing & PR.

Naast de Nintendo 3DS liggen dertien nieuwe 3D-spellen in de winkel, inclusief nintendogs + cats, Pilotwings Resort en Super Street Fighter IV 3D Edition.

Bent u een gadget freak?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

Lees ook:Ramp kost Japanse game-industrie miljoenen aan omzet
Lees ook:Nintendo werkt aan meer dan alleen 3D Mario-game
Lees ook:Vakbonden willen baangarantie van Airbus
Lees ook:3D TV: 2 filmpjes
Lees ook:Sociale media op je TV (video)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.