Mobieltje makkelijk draadloos opladen (video)

Gebeurt het je ook wel eens vaker dan je lief is, je snoertje vergeten terwijl je mobieltje leeg is? Geen nood. Opladen kan nu met de powerkiss, een cirkel die je simpelweg in de usb-poort van je GSM plugt en over een zogeheten charging hotspot plaats. Je mobieltje wordt door middel van een elektromagnetisch veld geladen.

De hotspot kan zowel in bestaand als nieuw meubilair worden ingebouwd. Behalve dat je thuis of kantoor de gadget kunt gebruiken om je telefoon weer van van stroom te voorzien, zijn er inmiddels ook zo’n 30 luchthaven waar dat nu kan. Daarvoor zijn strak vorm gegeven tafeltjes neergezet van het Finse designmerk Punkalive.Lees ook:Elektrische Nissan Leaf wekt stroom voor thuis op
Lees ook:Intel komt met 27″ tablet-PC
Lees ook:Paraplu laadt smartphone
Lees ook:Top 5 van de week: TechnologieBlog (week 31)
Lees ook:Ikea integreert meubel met TV en Blu-Ray-speler (video)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.