Lease je eigen Tesla Roadster (video)

Was je gekmakend jaloers toen trendwatcher en gadgetfreak Vincent Evers (foto links) een weekje in een Tesla Roadster de wegen onveilig mocht maken. En heb je altijd al gedroomd van je eigen elektrische sportwagen. Misschien biedt de samenwerking tussen Tesla Motors en Athlon Car Lease mogelijkheden om in je eigen droomauto te rijden.

De bedrijven starten namelijk een Europees leaseprogramma voor de Tesla Roadster en de Roadster Sport. Dat moet niet alleen de beschikbaarheid en betaalbaarheid van elektrische auto’s verbeteren, maar ook een impuls geven aan e-mobiliteit in de zes grootste Europese autolanden.

Behalve Nederland zijn Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje en België de eerste landen in Europa waar de Tesla Roadster en de Roadster Sport geleasd kunnen worden. Later wordt het programma aangevuld met de nieuwe Tesla S-sedan, die naar verwachting vanaf eind 2012 leverbaar is.

Tesla produceert als een van de weinige op grote schaal elektrische auto’s die ook nog eens draadloos opgeladen kunnen worden (zie filmpje). Wereldwijd rijden er inmiddels meer dan 1.650 Roadsters rond.

Foto: Michel Bayings

Hoe duurzaam is uw bedrijf?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

Lees ook:Tesla bespaart half miljoen vaten olie (video)
Lees ook:Draadloos E-rijden met iPhone – filmpje
Lees ook:Jort Kelder test groene Ferrari – filmpje
Lees ook:Elektrisch rijden zonder auto (audio)
Lees ook:Prins Maurits heeft eigen oplaadpunt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.