Win een Tesla Roadster (video)

Wij van het TechnologieBlog kunnen er alleen maar van dromen. Rond touren in een super sportcar die ook nog eens milieuvriendelijk is. Maar helaas laar de portemonnaie dat niet toe.

En doen we het dus met onze oude vertrouwde bezineslurpende heilige koe. Maar jij hebt nu wel de kans om straks rond te rijden in een de Ferrari onder de elektrische auto’s, zoals Jort Kelder de Roadster na een proefrit beschreef.

Dat kan door mee te doen aan een prijsvraag van Q-music. tijdens de actie ‘Voorspel de toekomst en win dé sportauto van de toekomst’. Elke dag stellen de DJ’s van De Goeiemorgenshow een vraag waarvan het antwoord pas na 19.00 uur bekend is. De vraag hoor je de rest van de dag regelmatig voorbij komen op Q-music. Luisteraars kunnen tot 19.00 uur voorspellen wat het antwoord zal zijn en deze voorspelling smsen naar 9596.

De volgende ochtend hoor je in De Goeiemorgenshow wat het goede antwoord is en wie het antwoord juist heeft voorspeld. Die persoon plaatst zich voor de finale. 15 finalisten zullen het tijdens het finalespel tegen elkaar opnemen. De finaledag vindt plaats op 22 april.

Foto: Q-DJ Kristel van Eijk bij de Tesla die gewonnen kan worden.

Bent u een gadget freak?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

Lees ook:Robot voorspelt handelingen en helpt mensen (video)
Lees ook:Groen is het toekomstige auto rijden – filmpje
Lees ook:Kwart minder omzet voor ASML
Lees ook:Welke E-sportauto wordt het?
Lees ook:Chip in hoofd stuurt machine aan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.