Slimme meters in de aanbieding

Als je een verkoper bent van slimme energiemeters dan zit je goed. Tot 2014 verwachten de netbeheerders namelijke een half miljoen van deze meters te bestellen die het verbruik registreren en doorstuurt naar de netwerkbeheerder. Het advies wat de consument op basis hiervan krijgt, zou een energiebesparend effect moeten hebben.

De gezamenlijk inkoop moet vooral synergievoordeel opleveren. Recent nam de Tweede Kamer de slimme meterwet aan die  netbeheerders verantwoordelijk maakt voor een uitrol van de meters. Europa heeft bepaald dat over tien jaar zo’n 80 procent van de huishoudens een slimme meter moet hebben.

Lees ook:Minister Verhagen bepleit duurzame energiemeter
Lees ook:Slimme energiemeter volgend jaar ingevoerd
Lees ook:Slimme energiemeter komt er
Lees ook:In Europa Nederlanders het meeste online
Lees ook:Slimme energiemeter opmaat naar slimme energienetten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.