24K gouden iPhone 6

1837In de afgelopen jaren is Burj Al Arab wereldwijd een begrip geworden. Het, volgens eigen zeggen, enige 7-sterren hotel ter wereld is een symbool geworden voor Dubai en wil zich dan ook op alle vlakken onderscheiden. Het is dan ook logisch dat het hotel haar 15-jarig bestaan niet standaard viert met vijftien kaarsjes op een taart en slingers. In plaats van 15 kaarsen heeft De Burj Al Arab namelijk 15 gouden iPhones laten maken ter ere van haar jubileum.

Gold & Co London

Altijd al gedroomd van een gouden iPhone 6? Deze versie van de telefoon is nu voor het eerst verkrijgbaar. De 6 of de iPhone 6 plus in exclusieve gouden uitvoering is echter alleen maar bij Burj Al Arab verkrijgbaar. Het hotel heeft de iPhones speciaal laten maken bij Gold & Co London. Eerder leverde dit bedrijf al gouden iPads aan hetzelfde hotel. De speciale iPhone 6 toestellen zullen in geel en zwart goud worden uitgebracht.

Slechts vijftien

Om de exclusiviteit van de toestellen te waarborgen en te benadrukken dat het om unieke telefoons gaat, worden er slechts vijftien gemaakt. De telefoons krijgen, naast het bekende Apple logo, een speciaal jubileum logo op de achterkant van Burj Al Arab. Het hotel liet al weten dat het produceren van de telefoons maar liefst 80 uur per toestel heeft gekost. De telefoons beschikken ook over een goud echtheidsplaatje waar het nummer en IMEI nummer op vermeld staat. Op deze manier weten kopers direct of het een echt of een neppe versie is van deze unieke telefoon.

Kosten

Iedereen is natuurlijk nieuwsgierig naar de kosten van deze bijzondere iPhone 6. Allereerst zul je er voor naar Dubai moeten reizen en een retour ticket naar dit land is niet goedkoop. Of je moet er natuurlijk toevalligerwijs al zijn. De telefoons kosten rond de 11.000 euro. Overigens zijn er in de reguliere verkoop ook gouden iPhones verkrijgbaar. Deze zijn met 5.00 euro een stuk goedkoper. Dan mis je echter wel de waarde van een collectors item.