Record voor Apple: 1 miljoen maal iPhone 4S in 24 uur

Een etmaal, 24 uur. Meer tijd had Apple niet nodig om na de introductie van de iPhone 4S in de pre-order een miljoen toestellen van de nieuwste smartphone te verkopen. Dit heeft het Amerikaanse techconcern bekend gemaakt.

Daarmee verbreekt Apple het eigen record van de iPhone 4S toen binnen 24 uur na de introductie 600.000 bestellingen voor het toestel binnen kwamen.

Vanaf komende vrijdag is de iPhone 4S te koop in de Verenigde Staten, Australië, Canada, Frankrijk, Duitsland, Japan en het Verenigd Koninkrijk. In Nederland gaat de nieuwste Apple-smartphone vanaf eind deze maand in de verkoop.

iPhone 5

Na alle speculaties over de komst van de iPhone 5, werd er vorige week teleurgesteld gereageerd toen bleek dat de iPhone 4S werd gelanceerd. In vergelijking met z’n voorganger is het uiterlijk slecht marginaal aangepast, meldde het TechnologieBlog eerder al. De 4S heeft een groter werkgeheugen (512MB), een nieuwe antenne en de dualcore processor A5 die ook in de iPad 2 zit.

Naar verwachting introduceert Apple de iPhone 5 pas als de nieuwe mobiele netwerktechnologie Long Term Evolution (LTE) beschikbaar komt. Dat zal niet eerder zijn dan het twee kwartaal volgend jaar. Maar het zou ook nog wel eens het derde kwartaal van 2012 kunnen worden.

Bent u een gadget freak?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

 

 

 

 

Lees ook:Nieuwe iPhone verschilt nauwelijks van iPhone4
Lees ook:Er komt geen iPhone 5 (video)
Lees ook:Lancering iPhone 5: A6-chip, 4G en in-cell technologie
Lees ook:Scherm iPhone 5 wordt dunner (video)
Lees ook:Samsung verkoopt Galaxy S III 10 miljoen keer

Eén reactie op “Record voor Apple: 1 miljoen maal iPhone 4S in 24 uur

  1. iPhone 4S

    Ik denk dat het succes van de 4S op dit moment ook wel te maken heeft met het overlijden van Steve Jobs.

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.