Win een iPad of 10.000 euro

Nadat in 2009 het aantal startende ondernemers daalde, zijn in 2010 weer meer bedrijven bij de Kamer van Koophandel in geschreven. De KvK meldt vorig jaar 123.500 starters. Dat is zelfs meer dan het topjaar 2008. Heb je ook plannen om de stap naar het ondernemerschap te zetten?

Registreer je dan voor de speciale Young Entrepeneur-site. Daarmee maak je kans op 10.000 euro, een iPad of het ontwerp voor je eigen huistijl. Met inschrijving krijg je vier weken lang gratis het Financieele Dagblad en geven topondernemers antwoorden op je startersvragen. Ook ontvang jet het gratis e-book ‘Jonge Ondernemers’ en heb je gratis toegang tot startersevents.

Bent u een gadget freak?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

Lees ook:ADV: De nieuwe website van Gigaset
Lees ook:Vliegen met iPads bespaart 20 ton aan gewicht
Lees ook:HTC wil net als Apple eigen chip
Lees ook:Opladen iPad kost een habbekrats
Lees ook:Hema + Itunes is super aanbieding!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.