Universele oplader laadt zonder stroom

Opladers zijn hot news. De redactie van het TechnologieBlog kan er geen bericht over schrijven of het aantal bezoekers van die pagina gaat door het dak. Of het nu over de presentatie van een universele oplader gaat of de ontwikkeling van een draadloze adapter.

Maar in dat mediatumult wordt een belangrijke oplader over het hoofd gezien, werd ons duidelijk gemaakt via een Tweet: de solaroplader voor je mobieltje, Apple iPod of MP3-speler. Superhandig, milieuverantwoord en niet duur. Voor een paar tientje koop je al zo’n apparaat. Vroegen wij ons direct af waarom niet iedereen zo’n ding heeft. Ja, waarom eigenlijk niet. Het antwoord is aan jou.

Hoe duurzaam is uw bedrijf?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

Lees ook:Apple patenteert oplader met batterij
Lees ook:Achter twitterende BH schuilt simpele technologie (video)
Lees ook:Zon laadt mobieltje (video)
Lees ook:Mobieltje aan de universele oplader
Lees ook:Beam me up Scotty (video)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.